19-05-08

Rood maal duizend

Blog nog maar net geboren, en ik heb al een grappig verhaal (vind ik zelf ahum)....allee 't is te zeggen grappig is het niet echt, het is vooral heel genant (voor mij dan toch)....

Ik heb dus soms last van paniekaanvallen (blabla)...ik volg dus nu een therapie daarvoor. Enfin..we zitten met vijf in dezelfde groep mét een therapeut....nen hele knappe therapeut...nen therapeut met sex-appeal zelfs! Af en toe moeten we ook individueel met die knappe verschijning gaan praten.

Deze ochtend kwamen we weer samen. De knapperd vooraan, en wij (kakelende kippen) op ons stoelekes. Op mijne stoel ligt een zakske (!!). Ik doe da open , wat steekt erin ....'handboeien' in een doosje met daarop een briefje. " wat dacht je van dit voor onze  volgende afspraak? Ik denk dat dit wel een goed medicijn is. Met vriendelijke groeten." (en dan de naam van knapperdje)

Djezes, ik wist gewoon nie naar waar ik moest kijken. En ge moogt van 'paniekaanvalmensen 'zeggen wat ge wilt.....ze kunnen wel serieus komedie spelen. Ik hield me natuurlijk héél stillekes , want stel je voor dat HIJ iets zou vragen :-)), maar ik heb toch tot lang na de therapie moeten wachten om te weten wie de grapjas in kwestie was zenne !

 

 

14:50 Gepost door Zon in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: lol |  Facebook |

Commentaren

Allez Zon, daar had je ter plaatse een hele cirque van moeten maken, hilariteit verzekerd.

Gepost door: zapnimf | 19-05-08

hallo Hallo,op deze dinsdagmorgen ben ik op bezoek geweest op je nieuwe blogje, ik heet alle nieuwkomers graag welkom zo kan ik er onmiddelijk mijn favorieten uitpikken en ik hoop dat je hier een fijne tijd zult hebben . Veel plezier nog verder. Daaaaag!!

Gepost door: steffi | 20-05-08

Hahahahaha Ah, 't was effectief NIET van hem, ik zou dat weeral niet door hebben en ik zou hem die gaan teruggeven zijn met de koele melding dat ik getrouwd ben ofzo. AFGANG VOOR MIJ!!! Nee echt, ik zou dat niet doorhebben ... ik ben echt dom hè op dat vlak toch, hahaha!

Gepost door: Blah | 20-05-08

De commentaren zijn gesloten.