07-06-08

Regen, vrienden en vakantie !

kmi

 

Hier kan ik dus écht slecht gezind van worden sé ! Van dat kl...weer  tegenwoordig. Regen, regen en nog eens regen....en dan nog koud op de koop toe, en dat dan in juni hé!

 

Pffft. Gisterenavond kwamen er hier vier vrienden van ons eten, ik hoopte in de tuin te kunnen zitten met hen. Noppes joeng, gezellig met z'n allen binnen dat wel. Heel gezellig was het . Koppel één had het voorgerecht bij -gevulde champignons met geitekaas, spek , aubergine en een kerstomaatje - koppel twee had het dessert bij - caloriebommen van taartjes- en wij hadden twee soorten pasta gemaakt ! Ja, zo doen we dat dus altijd met hen hé...we eten om de twee maanden bij elkaar, en nemen allemaal een apart gerecht mee. Dan sta je de avond zelf niet constant in de keuken en heb je dus alle tijd voor elkaar.

 

We hebben ook nog gepraat over de fuif die we willen organiseren. Jiehaaaaa.... De plannetjes worden concreter en concreter!

 

Allee, ik ga nog even wat 'surfen' naar onze vakantiebestemming van dit jaar 'Paciano' in Umbrië ;-)) .....al wat dromen over het mooie Italië en het heerlijk warme klimaat ginderachter ! Oh ja, in september is het eindelijk zover. Ik heb me ingeschreven in de avondschool om Italiaans te gaan leren. Al jaaaaaren wil ik dat doen, maar ik stelde het altijd maar uit. Ben benieuwd hoor !

 

15:08 Gepost door Zon in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:-) amai, je gaf me daar een mooi compliment, bedankt! :D
Hah, italiaans leren, ik ben daar 20 jaar geleden aan begonnen tot ik Blahman ontmoette en 't was rap gedaan met de avondschool, hahahaha! Intussen heb ik wel 2 1/2 jaar Griekse avondschool achter de kiezen, maar daar ben je niks mee in Italiê he, hahahahaha!
over congé dromen is toch zo leuk, ik doe niks anders... :D

Gepost door: Blah | 07-06-08

In bocca al lupo! Of beter gezegd veel succes, het Italiaans is een prachtige en gemakkelijke taal om aan te leren omdat er zowel Franse als Spaanse invloeden aanwezig zijn, met het enige verschil dat de Spaanse en Franse moeilijkheden eruit gelaten zijn, geen rare tongvallen etc.... , en ook de vervoeging van werkwoorden is heel simpel. Voor mij persoonlijk vind ik Italiaans even gemakkelijk aan te leren dan het Engels. Frans daarentegen heeft er bij mij nooit niet willen ingaan, laat staan Duits en Spaans. :-s

Gepost door: Espri | 07-06-08

Dag zonnetje,

Was ik maar een zonnestraal,
dan zou ik altijd over je schijnen.
Dat zou ik je alleen maar warmte geven,
dan zou ik de schaduw in jouw leven voor altijd laten verdwijnen.
Maar ik ben een mens
En dus kan ik dat niet.
Maar weet je wat?
Ik zal als een "nep" en WARM zonnestraaltje,
steeds stiekem in jou leven verschijnen.

Dikke knuffel

Gepost door: Sofietiewietie | 09-06-08

Aha? Fuif?
Hier zitten we ook plannen te maken omdat we met zijn vieren veertig worden.

Gepost door: zapnimf | 09-06-08

:-) bedankt voor je steun, hè Zon, lief dat je meeleeft :D

Gepost door: Blah | 11-06-08

De commentaren zijn gesloten.