15-06-08

Spellekes

vuurkorf

Dit pakken ze ons weeral niet meer af. Het "weekend" bedoel ik.

Vrijdagavond (nog eens) gekeken naar 'when harry met sally'. Schone film toch hé Kus.

 

Zaterdag gingen we normaal gezien (eindelijk) nog eens in de tuin werken. Niet dus, wegens het slechte weer! Dan maar nuttige dingen 'in' huis gedaan.

 

Zaterdagavond wilden we buiten een vuurtje maken, en ons installeren in de ligstoeltjes in onze tuin . Maar een gebrek aan droog hout én een fuif bij onze buren zorgden ervoor dat we toch maar binnen bleven. Geen goesting om weer voor de buis te hangen, dus speelden we een spelleke Yahtzee. Deed me denken aan het einde van mijn laatste zwangerschap. Toen speelden we dat ook dikwijls ! En ik denk dat ik er nog nooit in geslaagd ben dat spel ene keer te winnen van mijne wederhelft. Erg toch hé ! Bwa,vroeger zeiden we altijd 'pech in 't spel is geluk in de liefde'....'k zal 't dan zo maar bekijken zeker. Al zou hij dan toch ook meer dan regelmatig eens mogen verliezen Cool (woehaaaaa)

23:16 Gepost door Zon in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ja idd schone film, ik heb hem ook nog eens teruggekeken. Meestal blijf ik niet zo lang op voor een film maar ik blijf hem geweldig vinden.

Woon jij in mijn straat...hier was ook een fuif aan de gang zaterdagavond :) Maar er zullen wel meer mensen gefuift hebben zaterdag.

Gepost door: Nadia | 16-06-08

Dag Zon Mooie blog...wat bijgelezen, en wat me het meest is bijgebleven is dat liedje: vriendschap is een illusie!
Pas als je iets voorhebt, dan weet je wie je echte vrienden zijn, en als je die op je ene hand kan tellen, mag je heel blij zijn.
Ik ben er toch heel gelukkig mee!
Ik kom zeker nog terug want ik geef je zo een linkje!
Fijne maandag nog!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 16-06-08

:-) hij komt vanavond al naar huis! jeuj! ah, wij spelen ook nog wel regelmatig gezelschapsspellekes, met een goe glas wijn erbij en dan alles geven hè! hahahaha! ik verlies ook meestal zenne :D:D ik ben ni competitief genoeg ten eerste en ik kan geen goei teerlingen smijten ook :D:D

Gepost door: Blah | 16-06-08

ik ben terug heb het hier toch wel erg gemist!

Gepost door: amber | 17-06-08

De commentaren zijn gesloten.