07-07-08

Vakantie

vakantie1

Amai, dat fotoke hierboven valt precies een beetje groot uit (help, en er is een stuk af !!!!) . Soit, ik wens het jullie in ieder geval allemaal.....een leuke vakantie ! De mijne is net begonnen ! Ik begin pas terug te werken op één september ! Dit jaar eens geen gezoek naar opvang voor de kinderen, geen telefoontjes vanop het werk naar huis om te horen wat de plannen van mijn pubers zijn, enz, enz.

 

Onze oudste zit momenteel met een vriendin en  haar ouders in Frankrijk. In Lacanau. Dat is in de buurt van Bordeaux. En momenteel is het daar geen goei weer !

De jongste is sinds zaterdag met de scouts op kamp. Woensdag gaan we haar terug halen.

 

Wij hebben dus een 'kinderloos' weekend gehad ! Wel eens leuk eigenlijk ! Vooral heel stil was het hier ! We zijn gaan shoppen zaterdag , gezellig gaan koffiekletsen in 't zonneke op een terraske. Lekker gegeten , filmpke gezien en zondag uitgeslapen ! Heerlijk.

Morgen ben ik jarig Smile! Mijn ouders en mijn schoonmoeder komen hier eten morgen, dus ik ben vandaag al wat aan het poetsen enzo...Alles op 't gemakske zenne, gene stress meer voor mij (ahum). Vanavond hebben we met vrienden afgesproken op de Dageraadplaats in Antwerpen , om daar iets te drinken ! Gezeeeeelllllligggggggg!

15:11 Gepost door Zon in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

:-))) ja zo nekeer efkes kinderloos is plezant he, maar da mag ni te lang duren :D
Geniet ervan Zonneke, en alvast een toffe verjaardag gewenst voor morgen!!! (prettige vakant, hahahaha)

Gepost door: Blah | 07-07-08

Aaah. Een gelukkige hè?

Gepost door: zapnimf | 07-07-08

Lacanau, dat roept herinneringen op! Aan een heel bijzondere vakantie en een heel tof vakantielief! Maar god, wat is dat al lang geleden!
Voor morgen: van harte gefeliciteerd!

Gepost door: veerle | 07-07-08

alvast ne dikke proficiat !!! maak er een fijne dag van en een plezant niieuw levensjaar ;-))
en prettige vakantie !!

Gepost door: hilde | 07-07-08

De commentaren zijn gesloten.