17-07-08

Miauw

P9230019

 

 

Dit is PRINS, onze kater ! Nee geen gewone kater...een superkater, een knuffelkater, een aanhankelijke kater, een oh zo lieve kater, een huiselijke kater, een gecastreerde kater, een luie kater, kortom een kater uit de duizend.

Wij gaan binnenkort op vakantie ! We moeten veertienhonderd kilometer rijden, we zitten al met vijf in de auto ....alle gekheid op een stokje, we zitten met een probleem ! Normaal gezien komen mijn ouders onze kater verzorgen (eten geven, bakske uitkuisen, tegen hem praten hihi) , maar mijn ouders zijn zelf één week van die twee weken weg + ook al komt er iedere dag iemand langs, dan nog zit dat beest hier veel alleen natuurlijk.

Nu was ik aan het surfen en ik vond info over een kattenhotel hier in de buurt . Ziet er allemaal goed uit, maar dat kost dus 9,5 euro per nacht! Als je dan rekent dat wij net geen 20 nachten weg zijn, is dat toch wel een kostelijke zaak!

Zou ik onze droomPrins nu ergens kunnen gaan laten logeren of gaat dieje daar direct weglopen? Zou ik hem toch thuis laten en hem genoegen laten nemen met maar één bezoekje per dag? Of toch dat kattenhotel? Ik weet echt niet wat het beste is.

Heeft iemand van jullie een nuffige fip?

 

08:52 Gepost door Zon in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: kater |  Facebook |

Commentaren

Ik heb een regeling met mijn vriendin dat ik tijdens haar vakanties in haar huis ga wonen en voor de kat zorg...dan heb je al dat gedoe niet en voor mij geeft dat ook een soort vakantiegevoel. Iedereen tevreden. Heb jij zo geen vriendin die je kan vertrouwen?

Gepost door: Nadia | 17-07-08

Geen nichtje of zo dat af en toe kan langskomen. Toen wij vorig jaar op reis gingen, hebben we de katten gewoon thuis gelaten. Mijn schoonmama en schoonzusje kwamen meerdere keren per dag langs en schoonzusje kwam hier film kijken met haar vriendje (hadden gezegd dat dat mocht).

Zo waren de katten niet uit hun routine en wisten we dat ze in goede handen waren. We hebben hen achteraf een leuke attentie gegeven voor hun hulp.

Ik zou niet echt geneigd zijn mijn katten naar een kattenhotel te brengen.

Gepost door: Zita | 17-07-08

Kunnen de buren hem niet verzorgen? Vroeger zorgden de onze voor Poeslief tijdens onze vakanties. Ze kwamen twee keer per dag voor hem langs. Poeslief kon op die momenten kiezen of hij binnen wilde blijven of een stapje in de wereld wilde zetten. Hij was dat snel gewoon, want als hij buiten zat kwam hij steeds naar hen toegelopen als ze thuiskwamen van hun werk, zeiden zij. En van zodra wij terug waren deed hij dat niet meer.
Sinds Poeslief suikerziekte heeft gaat hij ook op hotel (wij betalen € 9.00/dag), want hij moet nu insulinespuiten krijgen. Dat durven we niet aan de buren vragen. Maar als hij die spuiten niet nodig had zou ik nog steeds opteren om hem thuis te laten tijdens onze vakanties, hoor.

Gepost door: veerle | 18-07-08

Eeey, die kat ken ik!

Ons katten worden door de buurvrouw gesoigneerd als wij niet thuis zijn. Nuja, meer dan wat eten in de etensbak kappen is dat niet. Zij zitten dan ook wel de hele tijd buiten (wij hebben een carport met slaapplaatsjes)

Gepost door: zapnimf | 23-07-08

thuisverzorging of hotel. Ik weet maar al te goed dat een pension of hotel geld kost maar aan de andere kant! wat kun je nu eigenlijk nog doen of laten doen voor 8 euro per dag?
als men met de poes naar de dierenarts of trimsalon gaat kost het een veelvoud van die prijs, bij de dierenarts binnen lopen, hooguit een kwartiertje aandacht en wat entingen of medicijnen kost al snel 60 tot 80 euro.
daar verzorgen wij uw dier een week voor, inclusief elke dag een schone bak, voedsel, liefde, verwarming en ga maar door, WAT DOET U VOOR DIE PRIJS ????

Gepost door: Gijs | 20-12-08

De commentaren zijn gesloten.