06-08-08

Fiere meter

keith

 

Weeral een goed nieuwsje ;-) Een paar weken geleden werden we uitgenodigd bij vriendjes van ons voor een etentje. We zaten goed en wel toen de fles cava  geopend werd (njammie).... mijn vriendin kwam naar mij met een cadeautje in haar handen. "voor jou" zei ze (joepie). Ik vond dat wel raar natuurlijk, want ik was niet jarig ofzo, maar allee, pakjes krijgen is altijd lollig ! Ik doe het eerst open - een mand vol lekkere snoepjes, koekjes , chocolade enz - en dan pas lees ik het kaartje ! "voor een bijzonder iemand" stond erop (slik) ik draai het kaartje om , "misschien wil deze hele bijzondere vriendin wel meter worden van ons tweede kindje???????" (slik slik)

Ik had niet veel tijd nodig om na te denken hoor ! Ik vond het een hele eer dat ze dit aan mij vroegen! (Al dacht ik wel direct aan onze portemonnee want ik heb al een pete(mete)kindje van amper één jaar oud en mijn ventje heeft ook al twee petekindjes). Soit, 't zal ons wel lukken zeker ;-o

Morgen weet ik trouwens waarschijnlijk 'wat' het gaat worden.... Heel stiekem hoop ik dat het een jongetje zal zijn. Want wij hebben zelf drie dochters en mijn ander petekindje is ook een meisje... We zullen wel zien, 'k ben in ieder geval kei nieuwsgierig nu zene!

Oh ja, rond twintig januari zou dat klein prutske geboren worden!

Joehoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 

09:51 Gepost door Zon in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Volgens mij denkt je vriendenkring dat jij schandalig rijk bent! ;-)
Of ze kunnen je weight watchers pogingen niet uitstaan, kan ook.

(Valt het op dat ik geen meter ben?)

Gepost door: zapnimf | 06-08-08

Meter zijn is heerlijk!

Gepost door: tijdtussendoor | 06-08-08

Héél leuk nieuws!

Gepost door: Life is a dance | 06-08-08

@zap Waarom zouden die mijn weight watchers pogingen niet kunnen uitstaan?
Ze vinden misschien een gezellige dikke meter veel leuker ;-)

Gepost door: Zon | 06-08-08

Proficiat met je 2e meterschap! Mijn metekindje is ondertussen 30 jaar...dat heeft ook wel iets... Af en toe komen we mekaar nu tegen als we op stap zijn :)

Gepost door: Nadia | 07-08-08

Proficiat! Nu weet je weer wat je met je centjes kan doen... er nog ééntje wat extra verwennen want daar dienen meters toch voor om hun dat extra beetje liefde, aandacht en verwennerijtjes te geven hé. ;-)

Gepost door: Espri | 08-08-08

hé wat leuk proficiat met je 2de meterschap!
en die extra aandacht en verwennerijtjes hoeven volgens mij niet altijd veel geld te kosten... het is de intentie en de attentie die telt, toch?!
je lijkt me best een creatieve, bezige bij, niet?!

geniet er maar van! (ik word eind december voor het eerst tante en ben ook al aan het genieten!)
tricky

Gepost door: tricky | 11-08-08

De commentaren zijn gesloten.